Aanmelden

Bent u een parketzaak of parketlegger?

Meld u dan hieronder aan voor een eigen account in ons portaal. Bekijk hiermee alle prijzen en mogelijkheden. Krijg hierbij dan toegang tot uw eigen omgeving.

Contact Info

Adres Tiel

Showroom 1500 m2, Magazijn en Werkplaats

Stephensonstraat 23, 4004 JA Tiel

Adres Rijnsburg

Showroom 800 m2

de Maessloot 2A, 2231 PX Rijnsburg (Noordwijk)

}

Openingstijden

Ma: gesloten

Di t/m vrij: 8.30 – 17.00 uur

Zat: 10.00 – 16.00 uur

*Let op, Rijnsburg open vanaf: 10.30 uur

v

Contact

info@cornerflooring.com
0344-640035
06-33041925

Aanmelden

Account:

Bent u een parketzaak of parketlegger? Hier meld u uw aan voor uw eigen account. Wij beoordelen uw aanvraag. U krijgt daarna toegang tot uw eigen account, met bestellingen en favoriete producten.

Ook is het mogelijk om alle prijzen van de producten te zien en direct bestellingen te plaatsen. Met het invullen van dit formulier ontvangt u snel uw eigen inloggegevens.

Levertijden:

Veel hout is onbehandeld direct uit voorraad leverbaar. Ook hebben wij een aantal kant en klare planken al op voorraad liggen, veelal in invisible lak. Mochten wij een vloer voor u bewerken in een kleur dan is de levertijd circa 3 weken, of sneller in overleg.

Veel kleuren mogelijk:

In onze eigen werkplaats kunnen wij de vloeren vooraf kant en klaar afwerken met olie, hardwaxolie of lak. U kunt hierbij zelf uw of uw klant zijn eigen kleur en afwerking kiezen. Wij werken veel met de kleuren van RIGO, WOCA en OSMO. Heeft u zelf een merk of kleur dat u graag wilt dan is dat ook vaak mogelijk, maar wel altijd even in overleg.

Bezorgen of afhalen:

Onze vloeren en producten zijn af te halen in ons magazijn in Tiel. Mocht u liever willen dat wij het bezorgen dan is dat ook mogelijk. Vaak dezelfde week kunnen wij het hout dan nog bij u bezorgen. Hiervoor schakelen wij een externe transporteur in deze kosten berekenen wij naar u door. Bij het afrekenen ziet u de transport kosten.

Betaling:

Via deze site kunt u bij bestellen direct betalen met IDEAL of Bancontact (België). Ook is het mogelijk dat u het pas betaalt als u de materialen en/of planken hier komt afhalen. Dit kan per pin betaalt worden. Mochten wij iets bij u bezorgen dan ontvangt u voor de levering de factuur. U kunt dit aan ons overmaken voor levering.