Over ons

Corner Flooring de groothandel voor houten vloeren & PVC.

Scherpe prijzen en direct uit voorraad leverbaar.

Wat we doen:

Houten vloeren

Lamelparket en massief hout. In rechte planken, visgraat en Hongaarse punt.

Trapbekleding

Overzettreden voor het bekleden van een bestaande trap.

PVC / SPC

Duurzame PVC / SPC vloeren met van hoge kwaliteit en met minder schadelijke stoffen.

Corner Flooring

Corner Flooring is een familiebedrijf dat gevestigd is in Tiel, ontstaan vanuit Fairwood BV. Waar Fairwood zich richt op de particulieren markt, richt Corner Flooring zich op de zakelijke markt. Door onze eigen inkoop en grote voorraaden kunnen wij u houten planken leveren op korte termijn. Daarnaast kopen wij groot in, waardoor u de scherpste prijs van ons ontvangt. Wij durven wel te zeggen dat wij één van de goedkoopste leveranciers van houten vloeren in Nederland zijn.

Wij verkopen veel verschillende houtsoorten, zoals Amerikaans en Europees eiken. In zowel rechte planken, visgraat en Hongaarse punt. Deze verkopen wij in verschillende kwaliteiten (van 1Bis tot zeer rustiek en verouderd), en leveren wij in verschillende maten.

Bij ons kunt u zowel massief hout als lamelparket vinden. Wij vinden kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk. Onze lamelparket vloeren zijn daarom van goede kwaliteit met een meerlaags multiplex onderlaag. Zo weet u zeker dat u een goed product aan uw klant verkoop.

Wij leveren vanuit Tiel, daar hebben wij een grote showroom (1550 m2) met 3 grote opslag loodsen. Daarbij hebben wij een eigen werkplaats met een oliemachine en lak spuit straat. Sinds kort hebben wij een nieuwe vestiging geopend in Rijnsburg, naast Leiden. Dit is een grote showroom (800 m2) waar al onze producten te bekijken zijn.

Corner Flooring

9

Voorraad

Veel houten vloeren op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren en heeft u zekerheid van levering.

9

Prijs zekerheid:

De partij die u nu besteld is voor deze prijs. Wij kunnen deze partij hout apart voor u houden totdat u het nodig heeft bij uw klant.

9

Eigen werkplaats:

Kant en klaar af te werken met olie of lak in onze eigen werkplaats, keuze uit heel veel kleuren.

Door onze eigen inkoop en grote voorraden kunnen wij u houten planken leveren op korte termijn. Daarnaast kopen wij groot in waardoor u de scherpste prijs van ons ontvangt

Corner Flooring

houten vloeren in magazijn Fairwood Tiel
Voorraad houten vloeren magazijn
Corner Flooring planken
werkplaats corner flooring
olie straat werkplaats
werkplaats corner flooring

Contact

Stephensonstraat 23, 4004 JA Tiel

de Maessloot 2A, 2231 PX Rijnsburg (Noordwijk)

0344-640035 - 06-33041925

info@cornerflooring.com